Φυτικό Έλαιο Αργκάν (Ψυχρής Έκθλιψης) - Argan Oil Argania Spinosa

Κωδικός Προϊόντος: 206
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

4,20€


Έλαιο Αργκάν (Ψυχρής Έκθλιψης) - Argan Oil cold pressend deodorised (Argania Spinosa)

INCI: Argania Spinosa Kerner Oil

Το αργκανέλαιο προέρχεται από τους ξηρούς καρπούς του δέντρου της ερήμου που βρίσκεται στο Μαρόκο και θεωρείται εξαιρετικά πολύτιμο για την προστασία που παρέχει στην ξηρή ατμόσφαιρα της ερήμου. Το έλαιο του αργκάν εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου αργκάν με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. 

Tips:

Συνδύασέ το με αιθέρια έλαια της επιλογής σου ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσοχή: Το Φυτικό Έλαιο Αργκάν προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση.

Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά  

Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από επιστημονική βιβλιογραφία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζετε το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Store in a cool and dry place. Keep out of reach of children.

  • Argania Spinosa

  • Συμβατικό

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu
espa-logo