Καστορέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης - Castor Oil Cold Pressed

Κωδικός Προϊόντος: 1638
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

3,50€


Καστορέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης -  Castor Oil Cold Pressed (Ricinus Communis Seed Oil) 

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Cas#: 8001-79-4

Το καστορέλαιο παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Το προερχόμενο έλαιο είναι γενικά άχρωμο αλλά μερικές φορές μπορεί να διαφέρει, από απαλό κίτρινο έως κιτρινωπό χρώμα.

Tips:

Συνδύασέ το με αιθέρια έλαια της επιλογής σου ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσοχή: Το Καστορέλαιο προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση.

Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά

Χώρα προέλευσης: Ινδία

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από επιστημονική βιβλιογραφία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζετε το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Store in a cool and dry place. Keep out of reach of children.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu
espa-logo