Τα πρώτα μας βήματα

Τα πρώτα μας βήματα

Η Nostos Pure ξεκίνησε το 2011 με αντικείμενο την τυποποίηση και διάθεση προϊόντων στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό.

Με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να χτίσει ισχυρούς δεσμούς με επιλεγμένες εμπορικές εταιρείες και παραγωγούς ανά τον κόσμο, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της, μεταξύ άλλων, στους τομείς των τροφίμων, των βιολογικών προϊόντων, των εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων και των  Α’ υλών καλλυντικών.

Η επέκταση

Η επέκταση

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης για την ποιότητα των ειδών μας και η προσήλωσή μας στον πλήρη έλεγχο των προϊόντων μας, οδήγησαν στη δημιουργία του νέου μας συσκευαστηρίου το 2022, το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με το τεκμηριωμένο σύστημα HACCP. Τηρώντας τους κανόνες, κάνοντας συνεχείς ελέγχους και εκπαιδεύοντας το προσωπικό μας καταφέρνουμε να διαθέτουμε στην αγορά ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα

Το μέλλον

Το μέλλον

Στρατηγικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη, η αναζήτηση και διοχέτευση επιλεγμένων, ποιοτικών προϊόντων στην αγορά, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu