Τριβόλι - Tribulus

Tribulus Terrestris

8,90€

Βοηθά να αυξηθούν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό με φυσικό τρόπο. Χρησιμοποιείται από τους αθλητές για περισσότερη δύναμη και αύξηση της μυικής μάζας.

Κωδικός προϊόντος: 250

Συσκευασία

Περιγραφή

Φυσικές Σταγόνες Τριβόλι - Natural Drops Tribulus (Tribulus Terrestris)

Βοηθά να αυξηθούν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό με φυσικό τρόπο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους αθλητές για περισσότερη αθλητική απόδοση, δύναμη και αύξηση της μυικής μάζας. Μετά την άσκηση βοηθά τον οργανισμό να επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα και ομαλοποιεί την πίεση του αίματος. Μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης, σακχάρου, αρτηριακής πίεσης, άγχους και να καθαρίσει το συκώτι. Βελτιώνει την libido, στους άνδρες αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, ενώ στις γυναίκες αυξάνει τη συγκέντρωση των ορμονών και την ωορρηξία. Επίσης είναι αντιφλεγμονώδες και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.


Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από:  Τριβόλι

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό ή χυμό ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις:  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή. Απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν.

Τα βότανα δεν κάνουν θαύματα  χωρίς να προσέξουμε την διατροφή μας, τον τρόπο ζωής μας και την φυσική μας δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες που δίνονται για τα βότανα και τις ιδιότητές τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Παρόμοια προϊόντα

Πέτρα - Χολή
Πέτρα - Χολή

Βοηθά να μαλακώσουν οι πέτρες στη χολή, καθώς επίσης εμποδίζει το συκώτι να παράγει χοληστερόλη που είναι υπεύθυνη για τον σχηματισμό λίθων στη χολή.

12.00€

Φύλλα Αλεξανδρείας - Senna Pods
Φύλλα Αλεξανδρείας - Senna Pods

Ανακουφίζουν από την δυσκοιλιότητα, επίσης έχουν την ιδιότητα να επαναφέρουν την ομαλή λειτουργία του παχέος εντέρου.

8.90€

Άγριο τριαντάφυλλο (Κυνόροδο) - Rosehips
Άγριο τριαντάφυλλο (Κυνόροδο) - Rosehips

Κατάλληλο για λοιμώξεις αναπνευστικού, ρευματισμούς, ουρική αρθρίτιδα, πόνους περιόδου, στομαχικές διαταραχές & έλκη.

8.90€

Πέτρα - Νεφρά
Πέτρα - Νεφρά

Βοηθά στην ενίσχυση της διούρησης και στην αποβολή των πετρών από τα νεφρά.

12.00€

Αρκτοστάφυλο - Uva ursi
Αρκτοστάφυλο - Uva ursi

Αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των λοιμώξεων της ουροδόχου κύστης.

8.90€