Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από: 13/08/22 εως 24/08/22. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας από 25/08/22.

Βάμμα Ιπποκάστανο - Horse Chesnut

Aesculus hippocastanum

8,40€

Εξαιρετικά ευεργετική όταν λαμβάνεται από άτομα που υποφέρουν από φλεβίτιδα.

Κωδικός προϊόντος: 1538

Διαθεσιμότητα: Επιλέξτε πρώτα ποσότητα

Συσκευασία

Περιγραφή

Φυσικές Σταγόνες Ιπποκαστανέα (Αγριοκάστανο) - Natural Drops (Tincture) Horse Chesnut (Aesculus hippocastanum)

Η Ιπποκαστανέα χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να βοηθήσει στην σωστή λειτουργία των φλεβών. Είναι ιδιαίτερα ευεργετική σε περιπτώσεις φλεβικής ανεπάρκειας και είναι εξαιρετικά ευεργετική όταν λαμβάνεται από άτομα που υποφέρουν από φλεβίτιδα, αιμορροΐδες και κιρσούς καθώς τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και ταυτόχρονα έχει αντιοιδηματική δράση.

Λόγω της ιδιότητάς της να ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, καταπραΰνει από τους πόνους που προέρχονται από την κακή κυκλοφορία του αίματος. Βοηθά στην αντιμετώπιση των πόνων, των κραμπών, του μουδιάσματος και της αίσθησης «βάρους» στα κάτω άκρα. 

Ακόμη, η Ιπποκαστανέα περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και να βοηθά στην καλύτερη υγεία του οργανισμού. 

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από: Ιπποκάστανο (καρπούς), αιθανόλη 66ο, νερό.

Χώρα προέλευσης: Ευρωπαϊκή Ένωση

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε. Μην χρησιμοποιείτε γαλακτοκομικά 30’ λεπτά πριν και 30’ μετά την χρήση. 

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις: Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή. Απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν. Να μην λαμβάνεται από άτομα που έχουν ηπατική η νεφρική νόσο, αιμορραγίες και διαβήτη.  

Τα βότανα δεν κάνουν θαύματα  χωρίς να προσέξουμε την διατροφή μας, τον τρόπο ζωής μας και την φυσική μας δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες που δίνονται για τα βότανα και τις ιδιότητές τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.


Παρόμοια προϊόντα

Βάμμα Καλέντουλα - Calendula
Βάμμα Καλέντουλα - Calendula

Ισχυρές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

9.80€

Βάμμα Πιπερόριζα (Τζίντζερ) - Ginger
Βάμμα Πιπερόριζα (Τζίντζερ) - Ginger

Δρα κατά του έλκους και της γαστρίτιδας, μειώνει διάρροια και δυσκοιλιότητα, προλαμβάνει τις καρδιακές παθήσεις &προωθεί την καλή κυκλοφορία στα άκρα.

9.90€

Βάμμα Αγριάδα - Bermuda Grass
Βάμμα Αγριάδα - Bermuda Grass

Καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και μειώνει τη χοληστερίνη του αίματος.

8.60€

Βάμμα Γκουαρανά - Guarana
Βάμμα Γκουαρανά - Guarana

Δίνει ενέργεια και τονώνει τον οργανισμό.

9.90€

Βάμμα Κάλαμος - Sweet Flag
Βάμμα Κάλαμος - Sweet Flag

Χρησιμοποιείται κυρίως για την ευεργετική του δράση στο πεπτικό σύστημα.

8.90€