Αρπαγόφυτο - Devil's Claw

Harpagophtum procumbens

8,90€

Για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας και της οστεοαρθρίτιδας.

Κωδικός προϊόντος: 693

Συσκευασία

Περιγραφή

Φυσικές Σταγόνες Αρπαγόφυτο - Devil's Claw (Harpagophtum procumbens) 


Το αρπαγόφυτο στην λαϊκή γλώσσα λέγεται πως ήταν το φυτό που αρπάζει τον πόνο. Η ρίζα του αρπαγόφυτου έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιρρευματικές, αναλγητικές, ηρεμιστικές και διουρητικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας και της οστεοαρθρίτιδας, της τενοντίτιδας και. έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που συγκρίνονται με τις αντίστοιχες της κορτιζόνης. Χρησιμοποιείται ως φάρμακο κατά των μυοσκελετικών πόνων, της οστεοαρθρίτιδας, τους πόνους πλάτης, του αυχένα, της σπονδυλικής στήλης και στις αρθρώσεις.

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από: Αρπαγόφυτο

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό ή χυμό ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις:  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή. Απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν.

Τα βότανα δεν κάνουν θαύματα  χωρίς να προσέξουμε την διατροφή μας, τον τρόπο ζωής μας και την φυσική μας δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες που δίνονται για τα βότανα και τις ιδιότητές τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Παρόμοια προϊόντα

Ακμή
Ακμή

Συνδυασμός βοτάνων που καταπολεμά τις δερματικές παθήσεις.

10.70€

Candida Stop
Candida Stop

Για την απομάκρυνση του μικροοργανισμού κάντιντα.

13.00€

Μαύρο Κύμινο - Black Cumin
Μαύρο Κύμινο - Black Cumin

Εξαιρετικό τονωτικό σε άτομα με άσθμα ή βήχα.

8.90€

Λίμπιντο
Λίμπιντο

Αυξάνει την σεξουαλική ορμή.

13.00€

Κρυολόγημα
Κρυολόγημα

Ενισχύουν το ανοσοποιητικό και αντιμετωπίζουν τις ιώσεις και τα κρυολογήματα.

13.00€