Αλάτι Μεσολογγίου Χοντρό

1,00€

Ο τρόπος που παράγεται το αλάτι Μεσολογγίου, αφήνει αναλλοίωτα τα φυσικά ιχνοστοιχεία, το κάλιο, το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το φυσικό ιώδιο, χωρίς να περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής κ.λ.π.

Κωδικός προϊόντος: 568

Διαθεσιμότητα: Επιλέξτε πρώτα ποσότητα

Συσκευασία

Περιγραφή

Αλάτι  χοντρό Μεσολογγίου 

Το αλάτι Μεσολογγίου είναι ανωτέρας ποιότητας χωρίς χημικά πρόσθετα.

Ο τρόπος που παράγεται το αλάτι Μεσολογγίου, αφήνει αναλλοίωτα τα φυσικά ιχνοστοιχεία, το κάλιο, το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το φυσικό ιώδιο, χωρίς να περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής  κ.λ.π.

Το φυσικό θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία εκτός από πλύσιμο. Εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο. Με ελεγχόμενη παραγωγή σε φυσικές αλυκές δίπλα στη θάλασσα, η ποιότητα διατηρείται σε υψηλότατα επίπεδα.

Δεν έχει υποστεί επεξεργασία ιωδίωσης (δηλαδή προσθήκη συνθετικού ιωδίου), περιέχει το ιώδιο που από τη φύση του περιέχει το θαλασσινό αλάτι, το οποίο είναι αυτό που αναγνωρίζει και απορροφάει ο ανθρώπινος οργανισμός.

Το φυσικό, μη ραφιναρισμένο, θαλασσινό αλάτι περιέχει πάνω από 80 μέταλλα και στοιχεία απαραίτητα για τη ζωή, ενώ το ραφιναρισμένο αλάτι δεν έχει κανένα ωφέλιμο μεταλλικό στοιχείο. Το φυσικό αλάτι από το Μεσολόγγι, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό διατροφικό στοιχείο.

Παρόμοια προϊόντα

Πάπρικα Γλυκιά 120 Asta
Πάπρικα Γλυκιά 120 Asta

Καταναλώνοντας μόλις 12 mg πάπρικα ημερησίως, θα έχετε καλύτερη όραση, ενώ κάθε κουταλιά πάπρικας περιέχει 2 mg βιταμίνης Ε

1.00€

Μείγμα Για Ψητά Σχάρας
Μείγμα Για Ψητά Σχάρας

δίνει πλούσια γεύση, ιδανικό για σουβλάκι πανσέτα κλπ.

1.00€

Μοσχοκάρυδο Τριμμένο
Μοσχοκάρυδο Τριμμένο

διάφορα συνηθισμένα και γκουρμέ φαγητά όπως το πατέ φασιανού, την κρεατόπιτα, τα γεμιστά πιτσούνια, το παστίτσιο, λευκές σάλτσες

2.10€

Μείγμα Για Κοτόπουλο
Μείγμα Για Κοτόπουλο

Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο

1.00€