Χαμομήλι 5ml (Ρωμαίικο)

Anthemis Nobilis (Roman)

11,70€

ηρεμεί από προβλήματα ακμής, εκζέματα, εξανθήματα, πληγές και δερματίτιδα

Κωδικός προϊόντος: 783
Ποσότητα: 5 ml

dd-to-cart-btn btn-grn" data-id="783">ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Αιθέριο έλαιο Χαμομήλι (Ρωμαίικο) - Essential oil Anthemis Nobilis (Roman)

Το αιθέριο έλαιο του Ρωμαίικου χαμομηλιού λαμβάνεται από το φυτό Anthemis Nobilis και λαμβάνεται από τα άνθη μέσω της διαδικασίας της απόσταξης με ατμό και η απόδοσή του κυμαίνετε στο 1,7%.

Χρήση

Χρησιμοποιείται για την μείωση του κοιλιακού πόνου, προβλήματα της χοληδόχου κύστης, είναι εξαιρετικό για την θεραπεία των λοιμώξεων του λαιμού, επίσης βοηθά στην ανακούφιση από αλλεργίες, αλλεργική ρινίτιδα και το άσθμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δέρμα για να ηρεμήσει από προβλήματα ακμής, εκζέματα, εξανθήματα, πληγές και δερματίτιδα. Επίσης βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος όπως φαγούρα και διάφορες άλλες αλλεργικές συνθήκες.

Θεραπευτικές ιδιότητες

Έχει αναλγητικές, αντισπασμωδικές, αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδη, αντιμολυσματικές, αντινευραλγικές, αντισηπτικές, βακτηριοκτόνες, εμμηναγωγικές, αντιπυρετικές και ηπατικές ιδιότητες.

Ασφαλής χρήση

Τα αιθέρια έλαια δεν πίνονται (πλην της ρίγανης, βλέπε αιθέριο έλαιο ρίγανης), αραιώνουν σε έλαιο βάσης.

Όλα τα αιθέρια έλαια είναι πολύ δυνατά και πρέπει να αποφεύγονται από εγκύους και παιδιά κάτω των 5 ετών, ενώ άτομα με καρδιοπάθειες και υπέρταση να τα χρησιμοποιούν με προσοχή και ιατρική συμβουλή.

Μην εκτίθεστε στον ήλιο όταν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αιθέριο έλαιο από εσπεριδοειδή όπως (Λεμόνι, Πορτοκάλι κ.α.) για 5 ώρες γιατί δημιουργεί ερεθισμούς του δέρματος και φωτοευαισθησία.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από βιβλία και διάφορα συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή, εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν πού θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζεται το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Παρόμοια προϊόντα

Λεμόνι
Λεμόνι

ιδανικό για λιπαρά δέρματα, για εξανθήματα

4.00€

Καρύδα
Καρύδα

5.90€

Αχίλλεια 5ml
Αχίλλεια 5ml

προσδίδει εξαιρετικές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδες ιδιότητες

19.90€

Γεράνι
Γεράνι

6.50€