Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Κατάθεση στην τράπεζα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Παρακαλούμε να αναγράφετε ως αιτιολογία το αριθμό της παραγγελίας σας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας μέσω mail στο info@nostospure.gr για την εξόφληση επισυνάπτωντας την απόδειξη κατάθεσης.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας θα σας σταλούν με e-mail αυτόματα όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

2. Αντικαταβολή

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές με courier. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,50€.

3. Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Με την καταχώριση της παραγγελίας σας στον ιστοχώρο μας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα κατευθυνθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς για την συμπλήρωση των στοιχείων και χρέωση της κάρτας σας.

4. Πληρωμή στο κατάστημα

Εφόσον έχετε επιλέξει να παραλάβετε από το κατάστημά μας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με μετρητά είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.