Βούτυρο Μάνγκο - Mango Butter Mangifera indica

Κωδικός Προϊόντος: 1373
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

4,00€


Βούτυρο Μάνγκο - Mango Butter (Mangifera indica)

INCI: Magnifera indica (Mango) seed butter

Το βούτυρο Μάνγκο προέρχεται από τους καρπούς του φυτού με επιστημονική ονομασία, Mangifera indica,  το γνωστό, εξωτικό φρούτο μάνγκο.

Tips:

Συνδύασέ το με αιθέρια έλαια της επιλογής σου ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσοχή: Το Βούτυρο Μάνγκο προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση.

Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά

Χώρα προέλευσης: E.E.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από επιστημονική βιβλιογραφία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζετε το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Store in a cool and dry place. Keep out of reach of children.

  • Mangifera indica

  • Συμβατικό

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu
espa-logo