Αιθέριο Έλαιο Κανέλα Φύλλα - Cinnamon Leaves Cinnamomum zeylanicum

Κωδικός Προϊόντος: 1133
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

2,60€


Αιθέριο έλαιο Κανέλα Φύλλα - Essential oil Cinnamon Leaves (Cinnamomum zeylanicum Herb Oil

INCI Name: Cinnamomum zeylanicum oil

Το αιθέριο έλαιο κανέλας προέρχεται από τα φύλλα και τα κλαδιά του φυτού με βοτανική ονομασία Cinnamomum zeylanicum μέσω της διαδικασίας απόσταξης με ατμό. Έχει έντονο, χαρακτηριστικό άρωμα.

Συνεργασίες

Το αιθέριο έλαιο κανέλας ταιριάζει πολύ καλά με το γαρύφαλλο, το κάρδαμο, το τζίντζερ, τη βενζόη, τον κόλιανδρο, τη λεβάντα, το δεντρολίβανο, το θυμάρι και το γκρέιπφρουτ.

Τα αιθέρια έλαια της Nostos Pure είναι φυσικά και προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές απ' όλο τον κόσμο. Συνοδεύονται από τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Ανάλυσης και Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας ώστε να εξασφαλίζουμε την ποιότητά τους.

Ασφαλής χρήση

Μην χρησιμοποιείτε τα αιθέρια έλαια στο σώμα.

Χρησιμοποιήστε ένα έλαιο βάσης όπως: αμυγδαλέλαιο, τζοτζόμπα κ.α. και ρίξτε σε αναλογία 10ml (έλαιο βάσης), έως 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο.

Όλα τα αιθέρια έλαια είναι αρκετά ερεθιστικά για το δέρμα και πρέπει να αποφεύγονται από εγκύους και παιδιά κάτω των 5 ετών, ενώ άτομα με καρδιοπάθειες και υπέρταση να τα χρησιμοποιούν με προσοχή και ιατρική συμβουλή.

Μην εκτίθεστε στον ήλιο όταν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αιθέριο έλαιο από εσπεριδοειδή όπως (Λεμόνι, Πορτοκάλι κ.α.) για 12 ώρες γιατί δημιουργούν ερεθισμούς του δέρματος και φωτοευαισθησία.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από επιστημονική βιβλιογραφία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζετε το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Store in a cool and dry place. Keep out of reach of children.

kanela.fylla.png

  • Cinnamomum zeylanicum

  • Συμβατικό

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu