Αιθέριο Έλαιο Ευκάλυπτος Λεμόνι - Eucalyptus Lemon (Citriodora) Εucalyptus citriodora

Κωδικός Προϊόντος: 1400
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

2,90€


Αιθέριο Έλαιο Ευκάλυπτος Λεμόνι - Essential oil Eucalyptus Lemon (Εucalyptus citriodora Herb oil) 

INCI Name: Εucalyptus citriodora  oil

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου λαμβάνεται από τα φύλλα του δέντρου με επιστημονική ονομασία Eucalyptus citriodora μέσω της διαδικασίας της απόσταξης με ατμό. Το αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο έχει άρωμα φρέσκο, με νότες λεμονιού, γλυκιάς σιτρονέλλας και καμφοράς.

Συνεργασίες

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου ταιριάζει πολύ καλά με το θυμάρι, λεβάντα, λεμονόχορτο, πεύκο και λεμόνι.

Τα αιθέρια έλαια της Nostos Pure είναι φυσικά και προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές απ' όλο τον κόσμο. Συνοδεύονται από τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Ανάλυσης και Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας ώστε να εξασφαλίζουμε την ποιότητά τους.

Ασφαλής χρήση

Μην χρησιμοποιείτε τα αιθέρια έλαια στο σώμα.

Χρησιμοποιήστε ένα έλαιο βάσης όπως: αμυγδαλέλαιο, τζοτζόμπα κ.α. και ρίξτε σε αναλογία 10ml (έλαιο βάσης), έως 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο.

Όλα τα αιθέρια έλαια είναι αρκετά ερεθιστικά για το δέρμα και πρέπει να αποφεύγονται από εγκύους και παιδιά κάτω των 5 ετών, ενώ άτομα με καρδιοπάθειες και υπέρταση να τα χρησιμοποιούν με προσοχή και ιατρική συμβουλή.

Μην εκτίθεστε στον ήλιο όταν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αιθέριο έλαιο από εσπεριδοειδή όπως (Λεμόνι, Πορτοκάλι κ.α.) για 12 ώρες γιατί δημιουργούν ερεθισμούς του δέρματος και φωτοευαισθησία.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από επιστημονική βιβλιογραφία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζετε το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Store in a cool and dry place. Keep out of reach of children.

eykalyptos.lemoni.png

  • Εucalyptus citriodora

  • Συμβατικό

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu
espa-logo