Τσουκνίδα - Nettle

Urtica Dioica

8,90€

Στυπτικό και αιμοστατικό, βοηθά στον πολλαπλασιασμό των ερυθρών κυττάρων του αίματος, καθαρίζει το αίμα και απομακρύνει τις τοξίνες.

Κωδικός προϊόντος: 251

Συσκευασία

Περιγραφή

Φυσικές Σταγόνες Τσουκνίδα - Natural Drops Nettle (Urtica Dioica)

Η τσουκνίδα ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα (προσαρμόζονται στον οργανισμό ανάλογα με το τι ζητάει εκείνη την στιγμή). Βοηθά στην αναιμία, θεραπεύει τον προστάτη, προλαμβάνει τον σχηματισμό λίθων στα νεφρά και τη χολή και βοηθά στην καλή απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό. Ακόμη είναι αντιδιαβητικό και αντιοξειδωτικό, σπασμολυτικό και δρα θεραπευτικά σε παράλυση. Επίσης είναι στυπτικό και αιμοστατικό, βοηθά στον πολλαπλασιασμό των ερυθρών κυττάρων του αίματος, καθαρίζει το αίμα και απομακρύνει τις τοξίνες του οργανισμού, είναι αντιφλεγμονώδες και τονωτικό του ουροποιητικού συστήματος και καταπολεμά την κατακράτηση ούρων. Δρα κατά της αρθρίτιδας, μειώνει το ουρικό οξύ, βοηθά στις διαταραχές εντέρου, τονώνει τη λειτουργία του συκωτιού αλλά δρα και κατά της παχυσαρκίας και της κυτταρίτιδας. Χρησιμεύει στις δερματικές παθήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες και θηλάζουσες και χρησιμοποιείται κατά της υπέρτασης, της χολολιθίασης, της κυστίτιδας και της νυχτερινής ενούρησης. Η τσουκνίδα χρησιμοποιείται ως αντισταμινικό και ρυθμίζει τη λειτουργία των αδένων.

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από:  Τσουκνίδα

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό ή χυμό ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις:  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή. Απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν.

Τα βότανα δεν κάνουν θαύματα  χωρίς να προσέξουμε την διατροφή μας, τον τρόπο ζωής μας και την φυσική μας δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες που δίνονται για τα βότανα και τις ιδιότητές τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Παρόμοια προϊόντα

Καλέντουλα - Calendula (Marigold)
Καλέντουλα - Calendula (Marigold)

Ισχυρές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

9.80€

Μολόχα - Mallow
Μολόχα - Mallow

Για την αντιμετώπιση παθήσεων του πεπτικού και του ουροποιητικού συστήματος.

8.90€

Ευκάλυπτος - Eucalyptus
Ευκάλυπτος - Eucalyptus

Αντιβακτηριδιακό, αντισηπτικό, κατάλληλο για αναπνευστικές παθήσεις.

9.90€

Λυγαριά - Chaste Tree
Λυγαριά - Chaste Tree

Ιδανικό σε περιπτώσεις ορμονικών δυσλειτουργιών, κατά την εμμηνόπαυση & πριν την περίοδο.

8.90€

Αναπνευστικό Σύστημα
Αναπνευστικό Σύστημα

Αντιμετωπίζει τις παθήσεις του αναπνευστικού

12.00€