Ταραξάκο

Taraxacum

8,90€

(διεγείρει τη ροή της χολής και ελαττώνει την χολολιθίαση), είναι καλό διουρητικό και αντισηπτικό του ουροποιητικού συστήματος, βοηθά σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών και στις λιθιάσεις του

Κωδικός προϊόντος: 249
Ποσότητα: 50 ml

dd-to-cart-btn btn-grn" data-id="249">ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Το ταραξάκο είναι θρεπτικό βότανο (διεγείρει τη ροή της χολής και ελαττώνει την χολολιθίαση), είναι καλό διουρητικό και αντισηπτικό του ουροποιητικού συστήματος, βοηθά σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών και στις λιθιάσεις του, αντιοξειδωτικό, αντιμυτισιακό, αντιφλεγμονώδες, αντιμετωπίζει τα προβλήματα του αναπνευστικού, είναι τονωτικό, χωνευτικό, υπακτικό, στομαχικό και καθαρτικό του αίματος, καθαρίζει τον οργανισμό, το αίμα και τους ιστούς από τις βλαβερές τοξίνες.Μειώνει την χοληστερίνη, ανακουφίζει από πόνους των οστών, των αρθρώσεων και της αρθρίτιδας, ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος, είναι κατά της αρτηριοσκλήρυνσης, βοηθά σε δερματικές παθήσεις και ευεργετεί τα νεφρά. 

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από:  Ταραξάκο

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό, ή χυμό, ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις: Μην χρησιμοποιείται το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή, απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας.

Παρόμοια προϊόντα

Υπέρταση
Υπέρταση

ενισχύει την σωστή κυκλοφορία και την καλή λειτουργία καρδιά, εξισορροπόντας με ήπιο τρόπο την πίεση του αίματος

12.00€

Ιβίσκος
Ιβίσκος

Ενδείκνυται για παχύσαρκους και για όσους υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις,

10.90€

Χοληστερίνη
Χοληστερίνη

καταστέλλει τη βιοσύνθεση νέας χοληστερίνης

11.40€

Πράσινο Τσάι
Πράσινο Τσάι

βελτιώνει την ελαστικότητα των αγγείων, αυξάνει τον μεταβολισμό και βοηθά στο κάψιμο του λίπους

9.90€

Μαϊντανός
Μαϊντανός

ενισχύει το ουροποιητικό σύστημα, βοηθά τα νεφρά, διεγερτικό της όρεξης και της πέψης

8.90€