Σανδαλόξυλο

Santalwood

8,00€

αναζωογονεί την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για δερματικά έλκη, ρυτίδες, μαύρα στίγματα και κουρασμένη επιδερμίδα

Κωδικός προϊόντος: 155
Ποσότητα: 10 ml

dd-to-cart-btn btn-grn" data-id="155">ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο του σανταλόξυλου αποστάζεται από το ξύλο του αειθαλούς δέντρου, έχει απαλό ξυλώδες άρωμα με αφροδισιακές ιδιότητες, επίσης είναι κατάλληλο για ξηρά και ερεθισμένα δέρματα με την ιδιότητα να αναζωογονεί την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για δερματικά έλκη, ρυτίδες, μαύρα στίγματα και κουρασμένη επιδερμίδα, επίσης βοηθά στην μείωση της κυτταρίτιδας και στην χαλάρωση των μυών. Είναι κατάλληλο στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση του λιπαρού δέρματος. Το άρωμα του σανταλόξυλου προσφέρει αίσθημα χαλάρωσης, απομακρύνει το στρες και την νευρικότητα και χαρίζει αυτοσυγκέντρωση και αρμονία. Για την επιδερμίδα συνδυάζεται τέλεια με παστούλι, λεβάντα ylang ylang και τριαντάφυλλο, προτιμήστε λάδι καλέντουλας και ρίξτε στα 100ml λάδι καλέντουλας 20 σταγόνες σανδαλόξυλο και 20 σταγόνες από τα παραπάνω έλαια για να κάνετέ μασάζ η ντούζ η ακόμα και αρωματοθεραπεία.

Ασφαλής χρήση

Τα αιθέρια έλαια δεν πίνονται (πλην της ρίγανης, βλέπε αιθέριο έλαιο ρίγανης), αραιώνουν σε έλαιο βάσης.

Όλα τα αιθέρια έλαια είναι πολύ δυνατά και πρέπει να αποφεύγονται από εγκύους και παιδιά κάτω των 5 ετών, ενώ άτομα με καρδιοπάθειες και υπέρταση να τα χρησιμοποιούν με προσοχή και ιατρική συμβουλή.

Μην εκτίθεστε στον ήλιο όταν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αιθέριο έλαιο από εσπεριδοειδή όπως (Λεμόνι, Πορτοκάλι κ.α.) για 5 ώρες γιατί δημιουργεί ερεθισμούς του δέρματος και φωτοευαισθησία.

 Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από βιβλία και διάφορα συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή, εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν πού θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζεται το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Παρόμοια προϊόντα

Πιπερόριζα (Τζίντζερ)
Πιπερόριζα (Τζίντζερ)

κατάλληλο για την τόνωση της κυκλοφορίας, την αρθρίτιδα, τους μυϊκούς πόνους και τους ρευματισμούς

9.00€

Μανταρίνι
Μανταρίνι

κατάλληλο για τις ραγάδες

6.20€

Άρκευθος (αγριοκυπάρισο)
Άρκευθος (αγριοκυπάρισο)

ανακουφίζει από στρες, πονοκέφαλους, αϋπνίες

5.50€

Δάφνη
Δάφνη

αντιμικροβιακό, καλμάρει τους μυϊκούς πόνους

11.00€

Περγαμόντο
Περγαμόντο

αντι-καταθλιπτικό και καλό αντισηπτικό για τον επιχείλιο έρπη

6.20€