Αιθέριο Έλαιο Ροζαλίνα - Rosalina

Melaleuca ericifolia

8,90€

Melaleuca ericifolia

Κωδικός προϊόντος: 981

Διαθεσιμότητα: Επιλέξτε πρώτα ποσότητα

Συσκευασία

Περιγραφή

Αιθέριο Έλαιο Ροζαλίνα - Essential Oil Rosalina (Melaleuca ericifolia Herb Oil)

INCI Name: Melaleuca ericifolia oil

Το αιθέριο έλαιο Ροζαλίνας προέρχεται από το φυτό  με βοτανική ονομασία Malaleuca ericifolia μέσω της διαδικασίας απόσταξης με ατμό. Το χρώμα του είναι ελαφρύ κίτρινο, έως κίτρινο και έχει ξυλώδες, λουλουδάτο άρωμα. Χρησιμοποιείται ευρέως σαν Α' Ύλη στην παρασκευή αρωμάτων και καλλυντικών. 

Τα αιθέρια έλαια της Nostos Pure είναι φυσικά και προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές απ' όλο τον κόσμο. Συνοδεύονται από τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Ανάλυσης και Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας ώστε να εξασφαλίζουμε την ποιότητά τους.

Χώρα προέλευσης: Αυστραλία

Ασφαλής χρήση

Μην χρησιμοποιείτε τα αιθέρια έλαια στο σώμα.

Χρησιμοποιήστε ένα έλαιο βάσης όπως: αμυγδαλέλαιο, τζοτζόμπα κ.α. και ρίξτε σε αναλογία 10ml (έλαιο βάσης), έως 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο.

Όλα τα αιθέρια έλαια είναι αρκετά ερεθιστικά για το δέρμα και πρέπει να αποφεύγονται από εγκύους και παιδιά κάτω των 5 ετών, ενώ άτομα με καρδιοπάθειες και υπέρταση να τα χρησιμοποιούν με προσοχή και ιατρική συμβουλή.

Μην εκτίθεστε στον ήλιο όταν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αιθέριο έλαιο από εσπεριδοειδή όπως (Λεμόνι, Πορτοκάλι κ.α.) για 12 ώρες γιατί δημιουργούν ερεθισμούς του δέρματος και φωτοευαισθησία.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από επιστημονική βιβλιογραφία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζετε το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Store in a cool and dry place. Keep out of reach of children.

Παρόμοια προϊόντα

Αιθέριο Έλαιο Γεράνι - Geranium
Αιθέριο Έλαιο Γεράνι - Geranium

Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

4.00€