Περγαμόντο & Γεράνι

Bergamotte & Geranium

9,00€

για την αναπλήρωση της απώλειας αρώματος κατά την παραγωγική διαδικασία, την τροποποίηση της είδη υπάρχουσας γεύσης

Κωδικός προϊόντος: 184
Ποσότητα: 10 ml

dd-to-cart-btn btn-grn" data-id="184">ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Τα αρώματα τροφίμων προορίζονται για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση, για την παρασκευή διάφορων τροφίμων, όπως είναι τα ποτά (γαλακτοκομικά, αναψυκτικά, χυμοί, οινοπνευματώδη, ροφήματα, καφές, τσάι κλπ), είδη ζαχαροπλαστικής (γλυκά, καραμέλες, σοκολάτες, τσίχλες, δημητριακά, κλπ), είδη αρτοποιίας, σούπες, καρυκεύματα και πολλά άλλα σε επαγγελματίες  του είδους, για την αναπλήρωση της απώλειας αρώματος κατά την παραγωγική διαδικασία, την τροποποίηση της είδη υπάρχουσας γεύσης, να καλύψει μία ανεπιθύμητη γεύση αλλά και για την αποκατάσταση της γεύσης και του αρώματος τροφίμων από τα οποία για λόγους υγείας έχουν απομακρυνθεί κάποια συστατικά (π.χ. χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη). Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι το τελικό προϊόν να είναι ελκυστικό για τον καταναλωτή.

Ο κύριος λόγος των αρωμάτων τροφίμων για τα τρόφιμα είναι γευστικός και όχι διατροφικός.

Τα αρώματα έχουν απομονωμένες ουσίες (πτητικές ενώσεις) που έχουν απομονωθεί από φυσικά προϊόντα ή έχουν συντεθεί αντιγράφοντας συστατικά που υπάρχουν σε αυτά.

Ασφαλής χρήση:

Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και σοβαρές οφθαλμολογικές βλάβες

Παρόμοια προϊόντα

Ρόδι
Ρόδι

για την αναπλήρωση της απώλειας αρώματος κατά την παραγωγική διαδικασία, την τροποποίηση της είδη υπάρχουσας γεύσης

3.00€

Σύκο
Σύκο

για την αναπλήρωση της απώλειας αρώματος κατά την παραγωγική διαδικασία, την τροποποίηση της είδη υπάρχουσας γεύσης

3.00€

Βανίλια
Βανίλια

για την αναπλήρωση της απώλειας αρώματος κατά την παραγωγική διαδικασία, την τροποποίηση της είδη υπάρχουσας γεύσης

3.00€

Φυστίκι Αιγίνης
Φυστίκι Αιγίνης

για την αναπλήρωση της απώλειας αρώματος κατά την παραγωγική διαδικασία, την τροποποίηση της είδη υπάρχουσας γεύσης

3.00€

Κίτρο
Κίτρο

για την αναπλήρωση της απώλειας αρώματος κατά την παραγωγική διαδικασία, την τροποποίηση της είδη υπάρχουσας γεύσης

3.00€