Βάμμα Νευρικό Σύστημα

12,00€

Για την μείωση των εντάσεων και το εξασθενημένο νευρικό σύστημα

Κωδικός προϊόντος: 902

Διαθεσιμότητα: Επιλέξτε πρώτα ποσότητα

Συσκευασία

Περιγραφή

Φυσικές Σταγόνες Νευρικού συστήματος

Οι πιέσεις και οι εντάσεις που βιώνετε καθημερινά εξασθενούν το νευρικό μας σύστημα. Αν και οι γιατροί υποστηρίζουν ότι λίγη ένταση κάνει καλό στην υγεία, όταν η ένταση υπερβαίνει τα συνήθη πρότυπα τότε υπάρχει πρόβλημα.

Οι φυσικές σταγόνες νευρικού συστήματος είναι συνδυασμός πέντε βοτάνων που δρουν συνεργατικά στο νευρικό σύστημα του οργανισμού. Η βαλεριάνα χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία νευρικών προβλημάτων. Σαν ηρεμιστικό, η βαλεριάνα παρέχει ελαφριά ανακούφιση από άλγη ενώ ταυτόχρονα δρα ως υπνωτικό. Το δεντρολίβανο είναι χρήσιμο για τους νευρικούς πονοκέφαλους, τις ημικρανίες, ανεβάζει την διάθεση  και είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις κατάθλιψης ήπιας έως μετρίως σοβαρά μορφή. Το σπαθόχορτο είναι τονωτικό και επιδιορθώνει το νευρικό σύστημα. Είναι πολύ χρήσιμο για θεραπείες που προορίζονται για ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα κατάθλιψης. Η πασιφλόρα είναι χρήσιμη σε διαταραχές του νευρικού συστήματος όπως νευρικότητα και παραλήρημα. Ο ιξός καταπραΰνει και τονώνει το νευρικό σύστημα, θεωρείται ένα νευροτονωτικό βότανο.

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από: Βαλεριάνα, Δεντρολίβανο, Σπαθόχορτο, Πασιφλόρα, Ιξός

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό ή χυμό ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις:  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή. Απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν.Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε συνδυασμό με διάφορα ψυχοτρόπα φάρμακα όπως και αντικαταθλιπτικών, επηρεάζει τους νευροδιαβιβαστές.

Τα βότανα δεν κάνουν θαύματα  χωρίς να προσέξουμε την διατροφή μας, τον τρόπο ζωής μας και την φυσική μας δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες που δίνονται για τα βότανα και τις ιδιότητές τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

 

Παρόμοια προϊόντα

Βάμμα Ευφρασία - Eyebright
Βάμμα Ευφρασία - Eyebright

Για τις λοιμώξεις των οφθαλμών.

8.90€

Βάμμα Ιβίσκος - Hibiscus
Βάμμα Ιβίσκος - Hibiscus

Ενδείκνυται για παχύσαρκους και για όσους υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις.

10.90€

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Βάμμα Επιμήδιο - Horny Goat
Βάμμα Επιμήδιο - Horny Goat

Βοηθά στην καταπολέμηση της στυτικής λειτουργίας, διεγείρει τη λίμπιντο & αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

12.30€

Βάμμα Σωματική Ευεξία
Βάμμα Σωματική Ευεξία

Συνδυασμός τεσσάρων βοτάνων που δρουν συνεργατικά για την υγεία και ευεξία του οργανισμού.

12.00€

Βάμμα Αποτοξίνωση - Εξομάλυνση λεμφικού συστήματος
Βάμμα Αποτοξίνωση - Εξομάλυνση λεμφικού συστήματος

Ιδανικό για την αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος του οργανισμού.

11.50€