Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον COVID-19, ενδέχεται να υπάρχουν πιθανές καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών.

Τσάι Cough Relief

2,00€

Μειώστε το βήχα με φυσικά μέσα

Κωδικός προϊόντος: 90

Διαθεσιμότητα: Επιλέξτε πρώτα ποσότητα

Συσκευασία

Περιγραφή

Το μείγμα Cough Relief για βήχα - βρόγχους είναι συνδυασμός έξι φυσικών συστατικών όπου δρουν συνεργατικά στη μείωση του βήχα, στην γρίπη, τη φαρυγγίτιδα, την πνευμονία και την βρογχίτιδα.  Για καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε συνεργατικά το βάμμα για κρυολόγημα, θα το βρείτε στα σχετικά προϊόντα. Πατήστε εδώ

Συστατικά: 

Ευκάλυπτος, φασκόμηλο, αστερ. γλυκάνισος, μολόχα, κυνόροδο, φλαμούρι, σαμπούκος

Συνταγή:

Για μια κούπα τσαγιού ρίξτε σε ζεστό νερό (80-90 C) ένα κουταλάκι (του γλυκού) από το βότανο και σκεπάστε το για 5'-8' λεπτά ώστε να κρατήσετε τους υδρατμούς μέσα στην κούπα, στη συνέχεια σουρώνουμε και σερβίρουμε. Συμπληρώνουμε αν θέλουμε μέλι, γάλα, η λεμόνι κλπ. Πίνουμε 2-3 κούπες του τσαγιού ημερησίως.

Τα βότανα δεν κάνουν θαύματα  χωρίς να προσέξουμε την διατροφή μας, τον τρόπο ζωής μας και την φυσική μας δραστηριότητα.

Προφυλάξεις:

Οι πληροφορίες που δίνονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη ιατρού.

Διατήρηση βοτάνων:

Για να έχουν μεγαλύτερη απόδοση θρεπτικών συστατικών άλλα και όλων των αρωμάτων τους,  τα βότανα θα πρέπει να τα διατηρούμε σε γυάλινα βάζα και σε σκιερό, σκοτεινό και δροσερό μέρος.

Παρόμοια προϊόντα

Τσάι Diabetic Care
Τσάι Diabetic Care

Μείγμα τσαγιού κατάλληλο για το σάκχαρο.

2.00€

Τσάι Head Easy
Τσάι Head Easy

Μειώστε τις ημικρανίες με τσάι ημικρανίας

2.00€

Τσάι Fit & Slim
Τσάι Fit & Slim

Μειώστε τα περιττά κιλά με τσάι αδυνατίσματος

2.00€

Variety
Variety

12.60€

Τσάι Cholesterol Balance
Τσάι Cholesterol Balance

Kαταστέλλει τη βιοσύνθεση νέας χοληστερίνης

2.00€