Λευκόδεντρο (Κατζεπουτ) 10ml

Melaleuka Cajeputi

3,90€

Μειώνει τους πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, τους σπασμούς και την αρθρίτιδα

Κωδικός προϊόντος: 789
Ποσότητα: 10 ml

dd-to-cart-btn btn-grn" data-id="789">ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Αιθέριο έλαιο λευκόδεντρο (κατζεπουτ) - Essential oil Melaleuka Cajeputi

Το αιθέριο έλαιο του λευκόδεντρου λαμβάνεται από το δέντρο Melaleuka Cajeputi και φέρει ένα απαλό κίτρινο χρώμα, το λευκόδεντρο λαμβάνεται από τα φύλλα και τα κλαδιά του δέντρου,  μέσω της διαδικασίας της απόσταξης με ατμό.

Χρήση και οφέλη

Έχει την ιδιότητα να ηρεμεί την δυσπεψία του πεπτικού συστήματος και καταπραϋνει το επίπεδο του εμετού, την εντερίτιδα, δυσεντερία και γαστρικά προβλήματα. Μειώνει τους πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, τους σπασμούς και την αρθρίτιδα, μπορεί να εφαρμοστεί σε τσιμπήματα εντόμων ή όποιο άλλο είδος γενικής αλλεργίας του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρωματοθεραπεία για την θεραπεία αναπνευστικών προβλημάτων.

Θεραπευτικές ιδιότητες:

Αναλγητικές, αντισηπτικές,  αντι-σπασμωδικές, αντι-νευραλγικές, διεγερτικό, αποσυμφορητικό, αποχρεμπτικό, αντιπυρετικό, εντομοκτόνο, τονωτικό και εφιδρωτικό.

Ασφαλής χρήση

Τα αιθέρια έλαια δεν πίνονται (πλην της ρίγανης, βλέπε αιθέριο έλαιο ρίγανης), αραιώνουν σε έλαιο βάσης.

Όλα τα αιθέρια έλαια είναι πολύ δυνατά και πρέπει να αποφεύγονται από εγκύους και παιδιά κάτω των 5 ετών, ενώ άτομα με καρδιοπάθειες και υπέρταση να τα χρησιμοποιούν με προσοχή και ιατρική συμβουλή.

Μην εκτίθεστε στον ήλιο όταν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αιθέριο έλαιο από εσπεριδοειδή όπως (Λεμόνι, Πορτοκάλι κ.α.) για 5 ώρες γιατί δημιουργεί ερεθισμούς του δέρματος και φωτοευαισθησία.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από βιβλία και διάφορα συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή, εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν πού θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζεται το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Store in cool and dry place. Keep out of reach of children.

Παρόμοια προϊόντα

Θούγια
Θούγια

15.40€

Κέδρος
Κέδρος

εξαιρετικό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ακμής, του λιπαρού δέρματος

6.60€

Μέντα 50ml
Μέντα 50ml

28.00€