Λάδι Καρύδας - Coconut Oil

Cocus Nucifera

2,80€

Επαναφέρει το ph του δέρματος στα φυσικά του επίπεδα

Κωδικός προϊόντος: 504

Διαθεσιμότητα: Επιλέξτε πρώτα ποσότητα

Συσκευασία

Περιγραφή

Φυτικό Λάδι Καρύδας - Base Oil Coconut (Cocus Nucifera)

Τα φυτικά έλαια είναι εξαιρετικές πηγές για την αραίωση αρκετών αιθέριων ελαίων για θεραπευτικές εφαρμογές. Αυτές οι βάσεις προέρχονται από λαχανικά, ξηρούς καρπούς, λουλούδια, σπόρους, φρούτα και άλλα μέρη δέντρων.

Το λάδι καρύδας είναι από τα λάδια που μπορούν να προστεθούν σε όλα τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Έχει την ιδιότητα να καταστρέφει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, να επαναφέρει το ph του δέρματος στα φυσικά του επίπεδα, να προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αντηλιακό). Επίσης δεν φράζει τους πόρους της επιδερμίδας με αποτέλεσμα το σώμα να μπορεί να αναπνέει, είναι αντιγηραντικό, μαλακτικό και ενυδατικό για το δέρμα. Ταυτόχρονα μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου. Το λάδι καρύδας περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, ασβέστιο, αντιοξειδωτικά και πρωτεΐνες που διεισδύουν βαθιά στους πόρους του δέρματος χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα.  

Τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενυδάτωση των μαλλιών. 

Χρήση και οφέλη

- Το λάδι καρύδας καταστρέφει τα νεκρά κύτταρα

- Είναι αντιγηραντικό & μειώνει τις λεπτές γραμμές & τις ρυτίδες του προσώπου

-  Ενυδατώνει και αφήνει απαλή την επιδερμίδα μετά τη χρήση

Tips:

-Χρησιμοποίησέ το για ενυδάτωση απευθείας στο δέρμα μετά το μπάνιο.

-Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ντεμακιγιάζ. Βάλε λίγο λάδι καρύδας σε βαμβάκι και πέρασε όλο το πρόσωπό σου. Θα το καθαρίσεις και θα το ενυδατώσεις ταυτόχρονα!

Το λάδι καρύδας της Nostos Pure είναι άοσμο.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών.

Οι πληροφορίες που δίνονται για το προϊόν έχουν αντληθεί από βιβλία και διάφορα συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που θέλετε, συμβουλευτείτε  τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας πριν προβείτε σε αγορά, διαφορετικά αποδέχεστε ότι αγοράζετε το προϊόν με δική σας ευθύνη.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Store in a cool and dry place. Keep out of reach of children.


Παρόμοια προϊόντα

Φυτικό Έλαιο Δάφνη - Laurel Oil
Φυτικό Έλαιο Δάφνη - Laurel Oil

Προστατεύει τη δομή της τρίχας και την ενισχύει.

3.00€

Φυτικό Έλαιο Τζοτζόμπα - Jojoba Oil
Φυτικό Έλαιο Τζοτζόμπα - Jojoba Oil

Συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς της επιδερμίδας, επιβραδύνοντας έτσι την διαδικασία γήρανσης και διατηρώντας το δέρμα ελαστικό.

5.50€

Φυτικό Έλαιο Αμαμελίδα - Hamamelis Oil
Φυτικό Έλαιο Αμαμελίδα - Hamamelis Oil

Για την καταπολέμηση της ακμής και των σπυριών

5.60€

Φυτικό Έλαιο Αχίλλεια - Achillea Oil
Φυτικό Έλαιο Αχίλλεια - Achillea Oil

Για τις πανάδες και τις μελανές κηλίδες στο πρόσωπο και τα χέρια

3.70€

Φυτικό Έλαιο Δεντρολίβανο
Φυτικό Έλαιο Δεντρολίβανο

Καταπολεμά την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και την ξηροδερμία του τριχωτού της κεφαλής

3.20€