Κρυολόγημα

13,00€

ενισχύουν το ανοσοποιητικό και αντιμετωπίζουν τις ιώσεις και τα κρυολογήματα

Κωδικός προϊόντος: 264
Ποσότητα: 50 ml

dd-to-cart-btn btn-grn" data-id="264">ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Οι φυσικές σταγόνες για το κρυολόγημα είναι συνδυασμός τεσσάρων βοτάνων οπού δρουν συνεργατικά ενάντια στο κρυολόγημα. Το πράσινο τσάι θεωρείτε ένα από τα πιο σημαντικά ροφήματα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και αντιμετωπίζουν τις ιώσεις και τα κρυολογήματα, Η εχινάκεια είναι ένα ισχυρό αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες βότανα, έχει αντικαταρροϊκή δράση και θεωρείτε πολύ δραστικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, Η μαντζουράνα έχει την ιδιότητα να ηρεμεί τον βήχα, τις αμυγδαλές και την ρινίτιδα, επίσης συνιστάται για τη ρινοφαρυγγίτιδα και τη φαρυγγίτιδα, τέλος το ιπποφαές το οποίο περιέχει πολύ μεγάλη συγκέντρωση βιταμίνης C, όταν το ανοσοποιητικό εκτεθεί σε κρυολόγημα ο οργανισμός έχει ανάγκη από την συγκεκριμένη βιταμίνη σε μεγαλύτερες ποσότητες για να μπορέσει να αναρρώσει.

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από: Πράσινο τσάι, Εχινάκεια, Μαντζουράνα, Ιπποφαές.

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό, ή χυμό, ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις:  Μην χρησιμοποιείται το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή, απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν. 

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας.

Παρόμοια προϊόντα

Μέντα
Μέντα

για αντιμετώπιση έλκους και διέγερση εκκρίσεων της χολής. Θεραπεύει τη διάρροια, βοηθά το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ελκώδη κολίτιδα,

9.80€

Σπαθόχορτο (Βαλσαμόχορτο)
Σπαθόχορτο (Βαλσαμόχορτο)

δημιουργεί θετικό συναίσθημα και βελτιώνει τον ύπνο

8.90€

Γαϊδουράγκαθο
Γαϊδουράγκαθο

Αναγεννά το συκώτι, τα νεφρά, αυξάνει την καλή χοληστερόλη, βελτιώνει τον ελεγχο του σακχάρου σε άτομα με διαβήτη

8.90€

Πέτρα - Χολή
Πέτρα - Χολή

βοηθά στο να μαλακώσουν οι πέτρες στη χολή, καθώς επίσης σταματά το συκώτι απο το να παράγει χοληστερόλη που είναι υπεύθυνη για τον σχηματισμό λίθων στη χολή

12.00€

  Original Schweden Bitter
Original Schweden Bitter

Το Original Schweden Βitter περιέχει βότανα που δεν είναι καλλιεργημένα, είναι μαζεμένα στο χέρι από συλλέκτες και περιέχονται στο σκεύασμα σε ποσοστό σύμφωνα με τη συνταγή και όχι σύμφωνα με την αξία τους.

35.10€