Κάνναβη Έλαιο - Hemp Seed Oil

Cannabis Sativa

4,20€

εξαιρετικά χρήσιμο για την λάμψη της επιδερμίδας

Κωδικός προϊόντος: 204

Συσκευασία

Περιγραφή

Σπόροι Κάνναβης Έλαιο - Hemp Seed Oil (Cannabis Sativa)

Το έλαιο της κάνναβης εξάγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης από τους καρπούς του φυτού Cannabis sativa και θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια παγκοσμίως αλλά δεν πρέπει να θερμαίνεται διότι χάνει μεγάλο μέρος της διατροφικής του αξίας. Η περιεκτικότητα του σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα είναι πολύ μεγάλη, κάνοντας το εξαιρετικά χρήσιμο για την λάμψη της επιδερμίδας αλλά και τα μαλλιά, απορροφάται εύκολα από το δέρμα χαρίζοντας ενυδάτωση και ανανέωση σε όλες τις στοιβάδες. Το λάδι της κάνναβης είναι ένα λάδι μεγάλης περιεκτικότητας σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, σε πολλά μεταλλικά στοιχεία, πλούσιο σε καροτένιο, φωσφολιπίδια και φυτοστερόλες. Χαρίζει εξισορρόπηση στην ξηρή επιδερμίδα, είναι αντιγηραντικό και καταπολεμά τις δερματικές φλεγμονές.

Χρήση και Οφέλη

- Λειτουργεί ως ένα τέλειο λιπαντικό

- Το έλαιο κάνναβης χρησιμοποιείτε στην κατασκευή των προϊόντων φροντίδας του δέρματος.

- Το έλαιο κάνναβης μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα για να θεραπεύσει το ξηρό δέρμα και δερματικά προβλήματα.

- Μπορεί να εφαρμοστεί σε συνεργασία με μια ενυδατική κρέμα για να θεραπεύσει τις δερματικές παθήσεις.

Προσοχή: το λάδι της κάνναβης προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών.


Παρόμοια προϊόντα

Λάδι Καρύδας Παρθένο Bio
Λάδι Καρύδας Παρθένο Bio

Το παρθένο ελαιόλαδο περιέχει μια πλειοψηφία λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας, κυρίως λαυρικό οξύ. Χάρη στο υπέροχο άρωμα των φρέσκων καρύδων, μια ωραία, εξωτική γεύση και άρωμα έρχεται στο πιάτο σας.

10.90€

Αβοκάντο έλαιο - Avocado oil
Αβοκάντο έλαιο - Avocado oil

Θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα αλλά και τα μαλλιά.

5.10€

Βερίκοκο έλαιο - Apricot Kernel Oil
Βερίκοκο έλαιο - Apricot Kernel Oil

Ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει τους μαύρους κύκλους των ματιών.

5.50€

Καστορέλαιο -  Castor Oil
Καστορέλαιο - Castor Oil

συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της

3.00€

Βούτυρο Κακάο - Cocoa Buter
Βούτυρο Κακάο - Cocoa Buter

Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των ουλών, των ραγάδων και των μαύρων κύκλων στα μάτια.

3.50€