Σωματική Ευεξία

12,00€

Συνδυασμός τεσσάρων βοτάνων που δρουν συνεργατικά για την υγεία και ευεξία του οργανισμού.

Κωδικός προϊόντος: 262

Συσκευασία

Περιγραφή

Φυσικές Σταγόνες Σωματική Ευεξία

Οι φυσικές σταγόνες για την υγεία και ευεξία είναι συνδυασμός τεσσάρων βοτάνων που δρουν συνεργατικά για την υγεία και ευεξία του οργανισμού. Το δεντρολίβανο έχει την ιδιότητα να ανεβάζει την διάθεση, να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, να βελτιώνει τη συγκέντρωση και την μνήμη ενώ είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις κατάθλιψης. Το ταραξάκο είναι ένα ενισχυτικό της απορρόφησης μετάλλων και έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό , όπως ο καθαρισμός από τις τοξίνες. Το μελισσόχορτο προωθεί την αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας, βελτιώνει την μνήμη και κάνει το δέρμα να δείχνει νεότερο. Ο ιβίσκος έχει την ιδιότητα να καταπολεμά το οξειδωτικό στρες να βελτιώνει τον οργανισμό και να θρέφει το δέρμα και τα μαλλιά.

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από:  Δεντρολίβανο, Ταραξάκο, Μελισσόχορτο, Ιβίσκο

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό ή χυμό ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις:  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή. Απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν.

Τα βότανα δεν κάνουν θαύματα  χωρίς να προσέξουμε την διατροφή μας, τον τρόπο ζωής μας και την φυσική μας δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες που δίνονται για τα βότανα και τις ιδιότητές τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Παρόμοια προϊόντα

Ακμή
Ακμή

Συνδυασμός βοτάνων που καταπολεμά τις δερματικές παθήσεις.

10.70€

Original Schweden Bitter
Original Schweden Bitter

Το Original Schweden Βitter περιέχει βότανα που δεν είναι καλλιεργημένα, είναι μαζεμένα στο χέρι από συλλέκτες και περιέχονται στο σκεύασμα σε ποσοστό σύμφωνα με τη συνταγή και όχι σύμφωνα με την αξία τους.

5.80€

Λυγαριά - Chaste Tree
Λυγαριά - Chaste Tree

Ιδανικό σε περιπτώσεις ορμονικών δυσλειτουργιών, κατά την εμμηνόπαυση & πριν την περίοδο.

8.90€

Πεπτικό Σύστημα
Πεπτικό Σύστημα

Για την αντιμετώπιση των πόνων στο στομάχι και των στομαχικών διαταραχών.

11.50€

Σημύδα (Μπετούλα) - Birch
Σημύδα (Μπετούλα) - Birch

Ενεργοποιεί το μεταβολισμό του οργανισμού και βοηθά στην καύση του λίπους άλλα και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

8.90€