Υγεία & Ευεξία

12,00€

συνδυασμός τεσσάρων βοτάνων οπού δρουν συνεργατικά για την υγεία και ευεξία του οργανισμού

Κωδικός προϊόντος: 262
Ποσότητα: 50 ml

dd-to-cart-btn btn-grn" data-id="262">ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Οι φυσικές σταγόνες για την υγεία και ευεξία είναι συνδυασμός τεσσάρων βοτάνων οπού δρουν συνεργατικά για την υγεία και ευεξία του οργανισμού. Το δεντρολίβανο έχει την ιδιότητα να ανεβάζει την διάθεση, να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, να βελτιώνει τη συγκέντρωση, την μνήμη  και είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις κατάθλιψης, το ταραξάκο είναι ένα ενισχυτικό της απορρόφησης μετάλλων έχει πολλά ωφέλει για τον οργανισμό , όπως ο καθαρισμός του από τις τοξίνες, το μελισσόχορτο προωθεί την αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας, βελτιώνει την μνήμη και κάνει το δέρμα να δείχνει νεότερο. Ο ιβίσκος έχει την ιδιότητα να καταπολεμά το οξειδωτικό στρες να βελτιώνει τον οργανισμό και να θρέφει το δέρμα και τα μαλλιά.

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από:  Δεντρολίβανο, Ταραξάκο, Μελισσόχορτο, Ιβίσκος

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό, ή χυμό, ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις:  Μην χρησιμοποιείται το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή, απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν. 

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας.Παρόμοια προϊόντα

Αϋπνία
Αϋπνία

ανακουφίζει από νευρικές ανησυχίες και από τα συμπτώματα της ήπιας αϋπνίας

12.00€

Χοληστερίνη
Χοληστερίνη

καταστέλλει τη βιοσύνθεση νέας χοληστερίνης

11.40€

Σαμπούκος
Σαμπούκος

στη γρίπη, το κρυολόγημα και τις παθήσεις του αναπνευστικού, στη χρόνια καταρροή, στη μείωση του πυρετού

9.80€

Ταραξάκο
Ταραξάκο

(διεγείρει τη ροή της χολής και ελαττώνει την χολολιθίαση), είναι καλό διουρητικό και αντισηπτικό του ουροποιητικού συστήματος, βοηθά σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών και στις λιθιάσεις του

8.90€

Λαδανιά - Κίστος
Λαδανιά - Κίστος

καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες, βοηθά στην αποτοξίνωση και την αποβολή τοξικών βαρέων μετάλλων από τον οργανισμό

9.90€