Αγγελική Ρίζα

Angelika Archangelica

8,90€

έχει την ιδιότητα να ομαλοποιεί τον κύκλο στις γυναίκες και να μειώνει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, τονώνοντας το αναπαραγωγικό σύστημα

Κωδικός προϊόντος: 688
Ποσότητα: 50 ml

dd-to-cart-btn btn-grn" data-id="688">ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Angelika Acrhangelica

Η ρίζα της Αγγελικής έχει ιδιότητες αντισπασμωδικές, διουρητικές, αφιδρωτικές, είναι τονωτικό, διουρητικό, αποχρεμπτικό, εμμηναγωγό, διεγερτικό και στομαχικό. Η ρίζα της αγγελικής χρησιμοποιείται ως καρδιοτονωτικό, έχει την ιδιότητα να ομαλοποιεί τον κύκλο στις γυναίκες και να μειώνει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, τονώνοντας το αναπαραγωγικό σύστημα καθώς επίσης μπορεί να σταματήσει τις κράμπες της περιόδου και τις εξάψεις ενάντια της ατονίας του πεπτικού συστήματος και των νευρικών πονοκεφάλων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις κακής κυκλοφορίας του αίματος, σε αναιμία και δυσκοιλιότητα, κατάλληλο στα κρυολογήματα και στην μείωση του πυρετού.

Οι φυσικές σταγόνες είναι εκχύλισμα του βοτάνου μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα ώστε να παίρνει ο οργανισμός σε μέγιστο βαθμό τις ιδιότητες του βοτάνου. Διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά, είναι απλές στην λήψη τους και απόλυτα φυσικές. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους χρήσης των βοτάνων.

Περιέχει εκχύλισμα από: Αγγελική

Τρόπος χρήσης: Ανακινούμε καλά το μπουκάλι και αραιώνουμε 6-10 σταγόνες σε λίγο νερό, ή χυμό, ή κάτω από την γλώσσα, έως 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Προτεινόμενη χρήση: Τουλάχιστον 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

Προφυλάξεις: Μην χρησιμοποιείται το προϊόν εάν δεν είναι σφραγισμένο κατά την παραλαβή, απαγορεύεται η λήψη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε γυναίκες που θηλάζουν. Η υπερκατανάλωση προκαλεί σοβαρές παρενέργειες.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό η τον φαρμακοποιό σας.

Παρόμοια προϊόντα

Πρόπολη Σε Σπρέι Χωρίς Αλκοόλ
Πρόπολη Σε Σπρέι Χωρίς Αλκοόλ

Η πρόπολη MARNYS® PROPOLTOS είναι ένα εύχρηστο μη αλκοολούχο στοματικό σπρέι, κατασκευασμένο από συμπύκνωμα πρόπολης και ερυθρό (γνωστό και ως βότανο τραγουδιστή).

10.60€

Πέτρα - Νεφρά
Πέτρα - Νεφρά

στην ενίσχυση της διούρησης και στην αποβολή των πετρών από τα νεφρά

12.00€

Γαρύφαλλο
Γαρύφαλλο

Χρησιμοποιείται για πονόδοντο, τόνωση, δυσπεψία, τυπανισμό, μολυσμένα έλκη, πόδι του αθλητή.

10.90€

Λυγαριά
Λυγαριά

ιδανικό σε περιπτώσεις ορμονικών δυσλειτουργιών, κατά την εμμηνόπαυση, πριν την περίοδο

8.90€

Λεβάντα
Λεβάντα

χρήσιμο σε πονοκέφαλους, αϋπνία, υπερένταση, νεκρώσεις στομάχου, μυϊκό στρές

8.90€